HR-ecoreservist in opkomst

HR-ecoreservist in opkomst 400 267 HR-ecosysteem

Gisteravond sloten wij aan tijdens de 8e editie van het Reservistenwerkgeversdiner in het Nationaal Militair Museum. Bijzonder aan deze editie was het tekenen van de “HR-ecoreservisten overeenkomst” door Thales, Jan de Rijk Logistics, de Vuursteun Commando (Vustco) en Bevoorrading- en transportcommando (B&Tco) van de Koninklijke Landmacht ondertekend. Dit is een nieuwe constructie waarbij de reservist niet langer twee werkgevers heeft, maar alleen zijn dienstverband bij de civiele werkgever. Ministerie van Defensie vergoedt het bedrijf voor het aantal uren inzet van de reservist. En de inzet wordt in gezamenlijke afstemming tussen het bedrijf en defensie ingeregeld. Voor meer informatie neem contact met ons op!

De inzet van deze reserve-militairen is onmisbaar en kan niet plaatsvinden zonder steun van hun werkgever. Laten we dan ook samen gaan voor de triple win! We bedanken de staatssecretaris Christophe van der Maat voor zijn aanwezigheid en speech maar ook de collega’s van ServiceCentrum Employer Support Reservisten voor de uitstekende organisatie van het evenement.