KMar zoekt een Metahuman Engineer!

KMar zoekt een Metahuman Engineer! 400 300 HR-ecosysteem

Heb je ervaring met A.I., 3D-modellen en game engineering? Wat dacht je van een virtuele medewerker creeëren voor de Koninklijke Marechaussee (KMar)! Voor een experiment word er gezocht naar een getalenteerde Metahuman-engineer.

Je zult deel uitmaken van het team “Deep Vision”, een dynamisch en creatief team van AI-experts en ontwikkelaars die streven naar innovatie en technologische vooruitgang voor de KMar. Onze organisatie biedt een stimulerende en collaboratieve werkomgeving waarin je de kans krijgt om je vaardigheden verder te ontwikkelen en een significante bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze innovatieve technologische oplossingen, en daarmee aan de veiligheid van Nederland. Als deze vacature je aanspreekt en je voldoet aan de gestelde vereisten, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. We kijken ernaar uit om met een getalenteerde Metahuman-pionier zoals jij de grenzen op te zoeken van wat er op dit moment en in de nabije toekomst technogisch mogelijk is.

Geïnteresseerd of meer info? Mail naar: hr-ecosysteem@mindef.nl

Voor meer werkaanbod zie: https://www.hr-ecosysteem.nl/vraag-en-aanbod/