Netwerkdag inspireert!

Netwerkdag inspireert! 400 267 HR-ecosysteem

Aan alle sprekers, deelnemers en supporters van het HR-ecosysteem, bedankt voor jullie komst en bijdrage aan een inspirerende netwerkdag. Een goede start om dit jaar weer nieuwe relaties aan te gaan en oudere relaties nieuw leven in te blazen!

Op dinsdag 30 mei vond het event plaats op het hoofdkantoor van ABN AMRO, één van de eerste partners van het HR-ecosysteem. In de ochtend was er een executive meeting waar CEO’s en CHRO’s van verschillende organisaties de uitdagingen op de arbeidsmarkt, nieuwe inzichten en mogelijkheden in samenwerkingen besproken.

In de middag was er tijd voor inspirerende sprekers zoals o.a. Brigadegeneraal Han Bouwmeester, Mathijs Bouman van Nieuwsuur en Elske Doets, zakenvrouw van het jaar 2017. Hierin deelden zij hun ervaringen en visie op de inhoudelijke lijnen economie en leiderschap tijdens de globale verschuivingen. De deelnemers bestonden uit genodigden van het bedrijfsleven en defensiemedewerkers voor een interactieve bijeenkomst.

We kijken terug naar een geslaagde Netwerkdag Defensie!