Tijdelijk van DHC naar DSV

Tijdelijk van DHC naar DSV 400 454 HR-ecosysteem

Een voorbeeld van hoe het HR-ecosysteem in de praktijk werkt!

Wesley wilde zich graag ontwikkelen en hiervoor een aantal nieuwe dingen leren en ervaren. Binnen het Defensie Helikopter Commando (DHC) waren de mogelijkheden niet toereikend, maar wel bij onze partner in het HR-ecosysteem; DSV. Zij waren bereid bij te dragen aan de loopbaanontwikkeling van Wesley. In nauw overleg met zowel de leidinggevende van het DHC als DSV zijn er afspraken gemaakt over de ontwikkeldoelstellingen van Wesley en wat DSV op hun beurt weer van Wesley mocht verwachten. Nu is het dan zover, in een periode van 3 maanden leert en ervaart Wesley wat leidinggeven binnen DSV inhoudt en draagt hij bij aan de alledaagse operatie van DSV. Afgelopen week heeft het HR-ecosysteem een bezoek gebracht aan het warehouse waar Wesley nu meedraait. Daar hebben we van Wesley gehoord en gezien wat hij doet en waar hij de verschillen ervaart van het werken bij Defensie en DSV. Hoe waardevol! Een uitwisseling als deze past dan ook prima in het gedachtengoed van de HR transitie en dit initiatief wordt vanuit de commandant van het DHC ten volle ondersteund. Wij wensen Wesley veel succes!