Welkom HReco-reservist!

Welkom HReco-reservist! 400 300 HR-ecosysteem

Nu ook uitwisseling van reservisten via het HR-ecosysteem mogelijk! De pilot is afgetrapt door Thales en het Vuursteun Commando (VustCo) van Defensie. In de voorbereiding is intensief samengewerkt door Thales, VustCo, de Landmacht en HDP.
Vandaag is de uitwisseling van een liason-officer naar Thales formeel gemaakt en hebben Thales medewerkers die geïnteresseerd zijn om als reservist bij VustCo aan de slag te gaan een bezoek gebracht aan het Vuursteun Commando.
Het unieke aan deze pilot is dat de reservisten (in spe) worden ingezet via het HR-ecosysteem. Naast het reeds bekende individuele reservisten contract wordt hiermee een nieuwe manier getoetst.
Behalve uitwisselingen van niet-militaire functies via het HR-ecosysteem zijn er nu dus ook reservisten. Wij zijn trots om de ‘HReco-reservisten’ te verwelkomen!