Eindejaarsbijeenkomst 2020

Eindejaarsbijeenkomst 2020 400 300 HR-ecosysteem

Op dinsdag 1 december was er een online eindejaarsbijeenkomst ‘Blik op 2021’. Wij bedanken alle enthousiaste deelnemers!
Na een korte terugblik op het afgelopen jaar is er ingegaan op plannen en ideeën voor 2021.

Ter inspiratie deelden zowel ABN Amro als KPN hun ervaringen en next steps in het HR-ecosysteem. Om interactief te blijven, werden hierna de deelnemers kort in breakout-rooms geplaatst met de opdracht de kansen en behoeften voor hun bedrijf/organisatie te verzamelen en deze vervolgens te (laten) delen in de hele groep. Defensie gaf aan op korte termijn contact op te nemen met de deelnemers voor de concrete acties.

Het eerstvolgende event is ook weer ingepland! Zet alvast in je agenda: 28 januari 2021 van 15:00-16:30 uur, HR-ecosysteem.